Azië Ervaringen Maleisië

Lekker slapen in Georgetown, Maleisië

Georgetown is één van de hotspots van Maleisië. En ik begrijp meteen waarom. Wat een onwijs chille plek is dit. De vibe die in deze stad hangt is echt heel relaxed. Georgetown is natuurlijk bekend om de bekende graffiti in de stad maar er is veel meer te zien en te beleven. En er zijn een paar heel fijne plekjes om te slapen...

Georgetown is één van de hotspots van Maleisië. En ik begrijp meteen waarom. Wat een onwijs chille plek is dit. De vibe die in deze stad hangt is echt heel relaxed. Georgetown is natuurlijk bekend om de bekende graffiti in de stad maar er is veel meer te zien en te beleven. En er zijn een paar heel fijne plekjes om te slapen…

FAVO PLEKJES IN GEORGETOWN

Ryokan Muntri Boutique Hostel
Dit heerlijke hostel ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens heel erg centraal gelegen. Je hebt er voldoende privacy, er is altijd wat te beleven en het hostel ziet er van binnen heel vet uit! Dikke aanrader dus.
Dorms vanaf € 7,50 | Tweepersoonskamer vanaf € 23

Tido Penang Hostel
Dit vernieuwende hostel ligt net buiten het centrum maar nog steeds op loopafstand. Een prachtige uitvalsbasis voor je reis naar, waarschijnlijk, Georgetown. De kamers zijn heel schoon, het hostel is netjes en er zit een klein bakkertje om de hoek. Ideaal!
Dorms vanaf € 8| Tweepersoonskamer vanaf € 24

Chateau One
Chateau One is zo’n typisch backpackershostel. Zo eentje waar je wilt blijven hangen. Het is er gezellig, er zijn altijd tal van andere backpackers te vinden en er is altijd wel wat te beleven. De medewerkers zijn vriendelijk, het is schoon én het is goedkoop. Wat wil een mens nog meer?
Dorms vanaf € 9 | Tweepersoonskamer vanaf € 27

0 reacties op “Lekker slapen in Georgetown, Maleisië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: