Argentinië Lies eet Zuid-Amerika

Eten bij Las Cabras in BA

Als je mij mijn favoriete stad in deze wereld vraagt zal ik absoluut Buenos Aires roepen. Inderdaad, roepen. Ik heb er op mijn achttiende gewoond en ben er gelukkig dit jaar (2019) weer geweest. Good to be back! Nog steeds is BA voor mij de stad die alles heeft (behalve een mooi strand). Ik heb er een vakantiegevoel mee ook een gevoel dat zegt: hier wil ik wonen, en laat ik dat nou niet vaak hebben. Waar je het lekkerste kunt eten in BA? Dat kan op heel veel plekken maar Las Cabras is wel een favorietje hoor....

Als je mij mijn favoriete stad in deze wereld vraagt zal ik absoluut Buenos Aires roepen. Inderdaad, roepen. Ik heb er op mijn achttiende gewoond en ben er gelukkig dit jaar (2019) weer geweest. Good to be back! Nog steeds is BA voor mij de stad die alles heeft (behalve een mooi strand). Ik heb er een vakantiegevoel mee ook een gevoel dat zegt: hier wil ik wonen, en laat ik dat nou niet vaak hebben. Waar je het lekkerste kunt eten in BA? Dat kan op heel veel plekken maar Las Cabras is wel een favorietje hoor….

Las Cabras is te vinden in de wijk Palermo Hollywood. Een plek waar het uitgaansleven van BA zich bevind. Heel veel leuke eettentjes én barretjes in de buurt dus. Las Cabras is zowel bij toeristen als bij Argentijnen een populaire plek dus zorg dat je op tijd bent.

Wij gaan deze keer voor Bife de lomo met gegrilde groenten. Natuurlijk van de parilla. Zo heerlijk om te proeven dat eten eigenlijk zo weinig nodig heeft wanneer het op een goede manier wordt bereid. Het blonde biertje (rubia) gaat er ook goed in en smaakt heerlijk. De bediening is vriendelijk, er wordt vooral heel erg hard gewerkt en de sfeer is top. Wat wil een mens nog meer?

Las Cabras is te vinden aan Fitz Roy 1795, C1414, Buenos Aires. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 01:00 uur. Dikke vette aanrader!

0 reacties op “Eten bij Las Cabras in BA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: